Brasserie

wijn

Welkom bij De Brasserie

Bij brasserie Het Spieghelhuys bent u dagelijks welkom, van vroeg tot laat. Voor koffie met Huysgemaakt gebak, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner. Kortom, u kunt bij ons op ieder moment van de dag terecht.

Zie het menu
sate

De keuken

Onze keuken werkt met degelijke en plaatselijke producten. Ons brood wordt vers gebakken bij Bakkerij De 7 Heerlijkheden. In onze desserts gebruiken we het heerlijke suikerarme en roomarme biologische ijs van Myrthe`s Delight! Deze melk komt van de koeien van biologische stadsboerderij Hartstocht in Abcoude. Van een ambachtelijk gebakken pannenkoek tot aan een mooie malse tournedos: onze keukenbrigade staat dagelijks voor u klaar.

wijn

Big Green Egg

Wat al een tijdje in de keuken een plek heeft is een Big green Egg, het grote broertje van de Black Bastard. Naast een aantal gerechten van de dinerkaart worden er ook een aantal specials op deze houtskool barbecue bereid. Op dit moment kunt u komen genieten van onder andere een Ossenhaas hamburger, Zalmfilet of onze beroemde saté van de Big Green Egg.

Impressie

glas
wijn
groot
houtenkast
broodtafel
h41heineken
houtenkast

Onze acties

Iedere dinsdag onze bastard burger voor maar 9,50 euro.

Iedere woensdag is het satédag, dan is onze saté 9.50 euro i.p.v 16 euro. En de XXL saté van 500 gram kost dan maar 18.50 euro!