KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

Voordat je solliciteert wil je vast iets meer over ons weten. Bij ons vind je drie verschillende concepten onder één dak. Het Spieghelhuys is een gezellige brasserie en dagelijks geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Op de kaart vind je alle klassiekers denk aan malse saté, tournedos bereidt op de bbq, en een lekkere burger. In het Pannenkoekenhuys kan iedere liefhebber van pannenkoeken zijn hart ophalen. Op de kaart vind je meer dan vijftig verschillende pannenkoeken. Het Friethuys staat voor luxe friet en snacks. Met de beste smaak en van de hoogste kwaliteit.

MEDEWERKER BEDIENING

Medewerker Bediening is niet zomaar een bijbaantje. Jij kunt het bezoek van onze gasten maken of breken. En dus ook onvergetelijk maken! Als medewerker bediening ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het ontvangen van de gasten, het opnemen van de bestellingen en het uitserveren van dranken en gerechten. Ook adviseer je onze gasten over de kaart of over dat lekkere biertje wat je echt niet mag missen. En natuurlijk zorg je ervoor dat iedere gast zich thuis voelt!

SENIOR MEDEWERKER BEDIENING

e hebt al ervaring in de horeca en je bent toe aan een nieuwe stap. Misschien heb je in het verleden in de horeca gewerkt en lijkt het je leuk om dit weer op te pakken. Als senior medewerker bediening werk je mee op de vloer en zorg je ervoor dat de shift vlekkeloos verloopt. Je beheert de reserveringen, stuurt je collega’s aan en bewaakt de kwaliteit. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor je collega’s in de bediening en keuken.

VOORMAN/VROUW SPOELKEUKEN

Als voorman/ -vrouw zorg je er samen met je collega’s voor dat al het glaswerk, servies en bestek blinkend schoon is. Natuurlijk zorg je ervoor dat je werkplek altijd schoon en netjes is. Als voorman/ -vrouw spoelkeuken ben je eindverantwoordelijk voor het navolgen van de regels er richtlijnen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Als zelfstandig werkend kok zorg je voor het reilen en zeilen in de keuken. Door jouw goede voorbereiding gaan alle gerechten tijdens de lunch en het diner soepel de keuken uit. Je draagt zorg voor de juiste kwaliteit en presentatie van de gerechten. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een deel van de organisatie. Natuurlijk leef jij de HACCP-regels na, maar dat hoeven wij jou niet uit te leggen.